Bilde mangler beskrivelse

Christian Bjørnæs

Kommunikasjonsdirektør

Kontaktinfo

Telefonnummer
58 74 00 22 74+
E-post
on.olso.orecic@sanrojb.naitsirhc

Om

Christian Bjørnæs er en erfaren kommunikasjonsrådgiver med dyp innsikt i klimautfordringene som samfunnet står overfor.

Bjørnæs samarbeider med forskere, beslutningstakere og næringsliv for å sikre at CICEROs forskningen er relevant og at kunnskapen vi produserer blir brukt av samfunnet. Han har bred forståelse av tverrfaglig forskning på klimaendringer og risiko, energiomstillingen, avkarbonisering, klimapolitikk og sosial aksept for endring.

Bjørnæs leder CICEROs kommunikasjonsteam, som har ansvar for prosjektkommunikasjon, eksterne relasjoner, innholdsproduksjon og merkevarebygging. Han har skrevet flere artikler og rapporter om kommunikasjon av klimaendringer, og er en mye brukt foredragsholder på temaet.

Tidligere har han jobbet som sjefredaktør og som journalist i TV, nettaviser og magasiner. Han har skrevet to populærvitenskapelige bøker om klimaendringer, organisert utallige offentlige arrangementer og skapt møteplasser for de som jobber med å løse klimakrisen, engasjert seg i de internasjonale klimaforhandlingene og i FNs klimapanel.

Bjørnæs liker å bygge sterke team som løser komplekse kommunikasjonsutfordringer, og brenner for å hjelpe dem som jobber med å løse klimautfordringen, å skaffe seg den kunnskapen de trenger.

Artikler