Presentasjoner fra avlsutningskonferanse

Last ned PDF

MatsystemutvalgetRethink foodSkår for ernæringsmessig kvalitetHvis forskningsresultatene fikk bestemmeHvordan påvirker matomgivelsene kostholdet vårtVom- Virkemidler for Omstilling av MatsystemetMerking av mat som virkemiddelFramtiden i våre hender_Virkemidler for omstillingFramtidensmatsystem-hvordan går vi i riktig retningØkt produksjon av grønnsaker i hele landetKan omstilling bidra til bredere eller bedre måloppnåelseEn analyse av målsetninger og virkemiddeleffekt hittilEndring og omstilling er det mulig_Når tilgang på data blir flaskehalsDagligvarehandelens rolle mot sunnere og mer bærekraftig kosthold_perspektiver fra OdaMatindustriens rolle i å fremme et sunt og bærekraftig kosthold_perspektiver fra TINEKorn er klimavennlig og sunn mat_Hvorfor dyrker vi ikke merHvordan kan offentlig innkjøp bidra til omstilling og endring i matsystemetMatindustriens rolle i å fremme et sunt og bærekraftig kosthold_perspektiver fra Orkla FoodsRammeverk for miljømessig og sosial bærekraft-hvor langt er vi kommetNOR-Eden prosjektet-mot et sunt og bærekraftig kosthold i NorgeOffentlig matinnkjøp – hvordan kan det gjøres mer sunt og bærekraftigNewTools–et samarbeidsprosjekt med mål om utvikling av verktøy for en systematisk omstilling av matsystemetHvordan kan offentlig innkjøp brukes som et virkemiddel mot et sunnere og mer bærekraftig kostholdHvordan forholder forbrukere seg til merkeordninger basert på skåringssystemer for ernæring og miljømessig-og sosial bærekraftFrom field to fork_Opportunities and challenges of plant food value chain and plant-derived foods in Norway