Praten om maten

Praten om maten er åpne samtaler rundt sentrale temaer knyttet til den norske matverdikjeden. Her inviterer vi inn ulike sentrale aktører basert på temaene som diskuteres.

Roboten Thorvald (i midten) fra NMBU belyser plantene med UV-lys og hindrer melduggsopp. SImen Myhrene (t.h) forklarer til CICERO-forsker Bob van Oort.

En prat om mat kan være så mangt. Foto: Eilif Ursin Reed.

Stiller vi de riktige spørsmålene?

En overordnet prat om mat på Teams 21/4/21.

Hvordan få med folk på å spise litt mer bærekraftig?

Hvordan få med folk på å spise litt mer bærekraftig? Praten om maten fra Arendalsuka 17/8/21.

Klimamålene i sammenheng med biomangfold, arealpolitikk, levende distrikter, behovene for økt planteproduksjon og framtidens muligheter for nyvinninger i landbruket

Fra Praten om maten på Arendalsuka 16/8/22