VOM i film
På denne samlesiden finner du videoinnhold laget for VOM-prosjektet.
Ku på utmarksbeite fanget på teip. Foto: Hege F. Andreassen
Involverte CICERO-forskere
Forsøk med åkerbønner på Ås
Forsker Anne Kjersti Uhlen ved NMBU forteller både hvordan og hvorfor vi forsker på åkerbønner i VOM.
Hackathon for klimaet
CICERO, IxDA Oslo & Oda arrangerte en kreativ dugnad for å øke kunnskapen om klimautslipp fra mat i Norge.
I felten hos Oda
PhD-kandidat Nora Ytreberg jobber i felten hos Oda for å forske på hvordan man kan påvirke forbrukere til å spise mer klimavennlig mat.
Bondebønner i Ås
Masterstudent Anders Bakke undersøker mulighetene for å produsere bondebønner til friskt konsum: Fersk grønnsak eller proteinvekst.
Sensorisk analyse hos Nofima
Hos Nofima vurderer en gjeng sensoriske dommere smak og konsistens på farseprodukter. Hvordan fungerer dette?