Vår ekspertiseTjenesterProsjekterPublikasjonerMagasinet KlimaArrangementerAnsatteOm oss
Magasinet Klima

Magasinet KLIMA

April 2024 | Mat og klima

Hvilke matvarer vi importerer og hva vi selv produserer, har stor betydning for norske utslipp. Hva velger forbrukerne og hvilken betydning har det? 

Bilde mangler beskrivelse

Kortreist og bærekraftig?

Lokalmatproduksjon kan bidra positivt til bærekraft både sosialt, økonomisk og miljømessig, men ikke nødvendigvis til store utslippskutt.

Bilde mangler beskrivelse

Vårt daglige brød

Hvete er en viktig del av verdens matforsyning. Som importør av matkorn er Norge sårbar for svingninger i markedet. Norge kan gjøre seg mindre avhengig av import, ved å satse mer på matkorn. 

Bilde mangler beskrivelse

Klimabevisste matvalg

Hvor bevisst er du i dine matvalg, og hva avgjør hva som havner i handlekurven? Klimamerking av matvarer testes ut hos flere dagligvarekjeder, men de er redde for å skremme deg bort. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt månedlige nyhetsbrev med de nyeste sakene fra magasinet KLIMA.

Påmelding nyhetsbrev
Sentralbord:
22 00 47 00
Presse:
400 04 670
post@cicero.oslo.no
 
Postadresse:
Postboks 1129 Blindern, 0318 Oslo
Besøksadresse:
Gaustadalléen 21, 0349 Oslo
Organisasjonsnummer:
971 274 190
  • Ansatte
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Bluesky
  • YouTube