CICERO - Senter for klimaforskning
EN
Meny
Forskningsområder

Online fokusgruppe om energibruk

Nyheter - Nytt fra CICERO

Publisert 15.06.2017

Jobber du i næringslivet? Vil du bidra til at EU forstår industrien i Norge bedre? Bli med i en online fokusgruppe om energibruk tirsdag 20. juni og onsdag 21. juni.

Fokusgruppen er en del av et forskningsprosjekt finansiert av EU, CONSEED, som har som mål å forstå hvordan forbrukere i Europa foretar beslutninger som påvirker energibruk.

Prosjektet gjennomføres i Norge, Irland, Spania, Hellas og Slovenia, og ser på industri, transport, eiendom, jordbruk og tjenester. Resultatene fra prosjektet skal brukes til å informere utformingen av EUs politikk for energieffektivisering.

Hvem kan delta?

Vi ønsker velkommen alle ansatte i norske industribedrifter som er involvert i investeringsbeslutninger.

Vi definerer investeringer bredt: som enhver utgift som forventes å gi framtidig avkastning. Det vil si at vi inkluderer utgifter fra noen titalls tusen til mange millioner kroner.

Praktisk

Dette er tidspunkt for fokusgruppene:

  • Tirsdag 20. juni klokken 12:00
  • Tirsdag 20.juni klokken 18:30
  • Onsdag 21. juni klokken 12:00.

Onlinegruppen varer i omtrent en time og krever ingen forberedelser. Du deltar via nettet – med andre ord kan du sitte i din egen sofa eller på andre siden av kloden. Onlinegruppen fungerer på mobil, Mac, PC og nettbrett.

Klikk på linken for å starte påmeldingen: http://www.surveygizmo.com/s3/3616860/pameldingcicerojuni

Hva er en fokusgruppe?

I en online fokusgruppe samler vi 6-10 personer samtidig i et samtalevindu på nett for å snakke om et bestemt tema. Det er en moderator som leder hele samtalen, men det er du som står for meningene.  Onlinegruppen arrangeres av Opinion AS på vegne av CICERO. All personinformasjon blir behandlet konfidensielt. 

Hva får du igjen for å delta?

  • Mulighet til å bidra i et stort, internasjonalt prestisjefylt forskningsprosjekt
  • Mulighet til å dele din erfaring og ekspertise, som er avgjørende for å lykkes i prosjektet
  • Mulighet til å informere EU bedre om de særskilte omstendighetene for industrien i Norge

Som takk for at du tar deg tid til å hjelpe CICERO, vil du motta et gavekort fra Gavekorttorget til en verdi av 400 kroner.